1 2 3 4 4

Protecţia împotriva umezelii

Brosura PDF - ro


Brosura PDF - en

OWAcoustic premium, MAVROC®, AquaCosmos

Se folosesc in camerele unde plăcile pentru plafon trebuie să se impună la o umiditate mare a aerului

În unele domenii de utilizare, ca de ex. în bazine de înot, duşuri, etc., plafoanele false sunt expuse unei umidităţi mari a aerului. Această umiditate se numeşte umiditate relativă a aerului (RH) şi depinde întotdeauna şi de temperatura spaţiului.
Pentru aceste domenii de utilizare, este importantă utilizarea plăcilor OWAcoustic® potrivite. Plăcile OWAcoustic MAVROC şi AquaCosmos sunt deosebit de indicate pentru aceste utilizări. Pentru informaţii suplimentare referitoare la subiectul plafoanelor rezistente la umiditate, vezi instrucţiunile de pozare 801.
Este recomandabilă utilizarea sistemului OWAconstruct S 3e sau S 15e protejat împotriva coroziunii, în funcţie de cerinţe şi de condiţiile climatice pentru încăpere ale domeniului de utilizare prevăzut.

OWAcoustic premium

În funcţie de dimensiuni şi model, plăcile OWAcoustic-premium pot fi expuse pentru scurt timp unei umidităţi relative a aerului de 95 % RH. Trebuie asigurată o aerisire naturală sau mecanică, în măsură să transporte umiditatea produsă a aerului în aer liber. Pentru datele tehnice referitoare la OWAcoustic® premium vezi fişele de design.

OWAcoustic MAVROC

OWAcoustic MAVROC este special concepută pentru încăperile umede şi zonele exterioare. Plăcile sunt stabile la umiditate un timp mai îndelungat - la o umiditate relativă a aerului de până la 95 % RH.

OWAcoustic® premium AquaCosmos

Sunt plăci rezistente la umiditate care oferă stabilitate permanentă în condiţii extreme. Ele sunt permanent rezistente la umiditate la o umiditate relativă a aerului de 100 % RH. Pentru alte date tehnice suplimentare, vezi fişa de design OWAcoustic.